x
onatal netwerk: onatal lijn1|onatal ultra|onatal pwd|onatal telecom|micronatal|onatal research|onatal academy|onatal blog|

Het gemak van het internet doet zijn intrede in de zorgsector. MicroWare Automatisering geeft u de mogelijkheid de service richting uw clienten naar een nog hoger niveau te tillen.

In januari 2007 introduceerden wij MicroNatal Online.

Met een combinatie van vernieuwende diensten en software leveren wij uw praktijk een aansluiting op ons landelijk dekkend verloskundigennetwerk dat u verbindt met andere zorgverleners, verzekeraars en zelfs uw eigen clienten . Hieronder lichten wij 'MicroNatal Online' graag verder toe.

 

MicroNatal online

Wat is "MicroNatal Online"?

"MicroNatal Online" is een vernieuwd softwarepakket dat een verbinding met ons nieuwe landelijk dekkend netwerk voor verloskundigen bevat. Zo kunt u eenvoudig en veilig via het internet communiceren met degene waar u dagelijks mee te maken heeft:

  • Uw eigen clienten

  • Verzekeraars

  • Uw collega verloskundigen-praktijken

  • De Gemeentelijke Basis Administratie

  • Het UZI-Register

  • Gynaecologen / 2e lijn *

  • Andere zorgverleners zoals huisartsen, fysiotherapeuten, etc. *

(* optioneel)

Deze internet-communicatie wordt mogelijk gemaakt door het gespecialiseerde en beveiligde netwerk voor verloskundigen: het centrale schakelpunt tussen alle partijen waar u mee samenwerkt.

Eenvoudig en vernieuwend

"MicroNatal Online" bevat alle mogelijkheden van 'MicroNatal II' en biedt vele nieuwe opties.

De standaard nieuwe mogelijkheden zijn duidelijk en overzichtelijk met knoppen in uw programma terug te vinden. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met onze helpdesk opnemen.

Zware beveiliging

Om alle gegevens van uw praktijk en van uw clienten goed te beschermen, vereist uw aansluiting op het verloskundigen netwerk uiteraard de hoogste graad van beveiliging.

Daarom maakt "MicroNatal Online" gebruik van de modernste en meest beproefde beveiligingstechnologieen en -procedures voor authenticatie en encryptie (versleuteling). Dit betekent dat alleen u de gegevens van uw praktijk kunt inzien en dat u zeker weet dat u communiceert met de juiste personen en computersystemen.

Al het verkeer wordt met uw 'MicroNatal Online Certificaat' praktijkgebonden beveiligd.

De servers van het "MicroNatal Online Netwerk' zijn ondergebracht in een omgeving waar 24 uur per dag beveiligings-personeel aanwezig is.

Communicatie met zorgverzekeraars

Via MicroNatal kunt u al langere tijd digitaal uw declaraties indienen bij VeCoZo of Fa-med en bij de verschillende zorgverzekeraars. Met "MicroNatal Online" communiceert u nog beter met de zorgverzekeraars. Via uw dossier kunt u automatisch een Controle Op Verzekeringsrecht

(COV) uitvoeren. Zo weet u direct of uw client is verzekerd voor de aangegeven periode.

Communicatie met collega's

Als verloskundige werkt u nauw samen met collega zorgverleners in de regio. Met "MicroNatal Online" communiceert u, beveiligd, direct met andere "MicroNatal Online" gebruikers. Zo kunt u eenvoudig een compleet clientendossier verzenden en ontvangen.

Verloskundigen nieuws

Met "MicroNatal Online" volgt u het laatste nieuws, tips & trucs, ontwikkelingen en interviews. Dit nieuws wordt automatisch weergegeven, op uw scherm.

Koppeling 1e en 2e lijn (Optioneel)

De koppeling 1e en 2e lijn is een feit!


MicroWare, de ontwikkelaar van 'MicroNatal Online', heeft samen met de Overheid en de softwareleverancier voor de 2e lijn (BMA, MOSOS) als eerste in Nederland een koppeling gerealiseerd.

Hiermee verwijst u de client

direct digitaal door naar de gynaecoloog in de 2e lijn.

Deze ontvangt alle relevante gegevens van de client in zijn medisch dossier. een druk op de knop en alle gegevens en de nieuwe rode bandkaart ontvangt u terug, automatisch opgeslagen in uw dossier en gekoppeld aan de desbetreffende client.

Op het NVOG Gynaecongres

van 16 en 17 november werd deze koppeling met veel enthousiasme ontvangen.

Communicatie overige zorgverleners

'MicroNatal Online' maakt het mogelijk om via andere grote zorgnetwerken zoals het

E.novation

Lifeline Netwerk /

Zorgmail

te koppelen aan huisartsen, apotheken, fysiotherapeuten, en overige zorgveleners (Optioneel)

Burger Service Nummer (BSN)

Vanaf januari 2007 kunt u uw clienten registreren aan de hand van het BSN; vervanger van het oude So-Fi nummer.

Het BSN wordt gebruikt voor identificatie in alle communicatie tussen Overheid, zorgverlener en verzekeraar.

De 'Wet gebruik BSN in de zorg'

, aangenomen op 10 oktober 2006 door de Tweede Kamer en begin 2007 behandeld door de Eerste Kamer, houdt in, dat alle zorgverleners, dus ook verloskundigen, worden verplicht client-gegevens te toetsen aan de GBA (Gemeentelijke Basis Administratie).

"MicroNatal Online" valideert uw gegevens automatisch in uw dossier.

Het UZI-Register

Analoog aan het Burger Service Nummer (BSN) komt er ook een 'Unieke Zorgverlener Identificatie (UZI)'. U zult, als zorgverlener, zelf een registratie moeten doen bij het UZI register .

MicroWare helpt u deze procedure te vereenvoudigen door u tijdig de juiste documenten toe te sturen.

"MicroNatal Online' beveiligt uw communicatie inzake bepaalde zorgdossiers via de UZI-passen of UZI-certificaten.

Online Secure Back-up (Optioneel)

Via deze extra optie kunt u gemakkelijk een back-up maken van al uw gegevens. Via de 'MicroNatal Online' internetserver kunt u in geval van calamiteiten de back-up eenvoudig terugzetten op uw computer. ZIP disks en USB sticks behoren hiermee tot het verleden.

Met 'MicroNatal Online' bespaart u veel tijd en moeite, omdat het maken van een back-up 's nachts geautomatiseerd kan gebeuren.

Aanvragen

Voor het aanvragen van MicroNatal Online, een offerte of verdere informatie kunt u altijd even

contact met ons opnemen.

 
onatal netwerk: onatal lijn1|onatal ultra|onatal pwd|onatal telecom|micronatal|onatal research|onatal academy|onatal blog|